7/19/12

Mire se vini tek AUTOSERVIS ISEBERI

AUTO-SERVIS ISEBERI prej 10 vjetësh merret me shërbime gjenerike të automjeteve.Kryen të gjitha llojet e shërbimeve gjenerike të makinave të ndryshme. Kryen riparimet e te gjitha llojeve te gomave, ballancimin e tyre dhe sherbime te ndryshme. Nderkohe qe makina juaj riparohet ju mund te vizitoni Bar-Restorantin ne katin e dyte te nderteses. 

 ADRESA

 Ne dalje te qytetit te Kukesit, ne rrugen Kukes-Prizeren. 


+355682095104
+355682356005
+355683414124
+355682929347
 

 jeminiseberi@gmail.com


<meta name="google-site-verification" content="yGRCtOxviAMhKw3J-AZYU0nRbYGIEDaX_Yeshal6eXM" />